Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søgning
Filters

Anmeldelse af sexlegetøj: 'SEDUCE ME SCARLET 3D LOVE DOLL - SEXDUKKE'

Anmeldelse af sexlegetøj: 'SEDUCE ME SCARLET 3D LOVE DOLL - SEXDUKKE'

Vi har for nyligt fået nogle frække sexdukker i shoppen og derfor har vi fået testet 'SEDUCE ME SCARLET 3D LOVE DOLL - SEXDUKKE' af en af vores trofate testere:

'Jeg er meget erfaren med brugen af sexlegetøj og især sexdukker, jeg har i mange år brugt frækt sexlegetøj - men jeg må nok sige, at efter jeg har prøvet SEDUCE ME SCARLET 3D LOVE DOLL, er jeg nok overbevist om, at det er en af de frækkeste sexlegetøjs, jeg længe har prøvet. Det der gør lige præcis den her dukke fræk, er at man kan kneppe både anus og vagina, men også hendes mund er ret god at bruge. Det føles meget virkeligt, i og med at dukken vejer hele 11 kg. Meget blødt materiale, brysterne superlækre at rører ved :-) Man kan placere dukken lige hvor man vil, på køkkenbordet, på badeværelse, på spisebordet, lige præcis hvor man vil og man kan bruge dukken i alle tænkelige sexstillinger ;) Den eneste ulempe er, at man ikke lige kan tage den med, hvorend man er, da den vejer ret meget, men ellers en af de bedste dukker jeg længe har prøvet. Brug masser af vandbaseret glidecreme og få de bedste orgasmer, virkelig fræk!! 

Jeg synes prisen er meget fair, jeg har før købt sexdukker, der er meget dyre, SEDUCE ME SCARLET 3D LOVE DOLL er alle pengene værd. 

Bedømmelse: 8/10 stjerner. 

Anmeldt af: Tester hos Joyful.dk, Anonym mand 45 år. 

I OG MED AT VI HOS JOYFUL.DK LIGE PT UDVIDER MED RIGTIG MANGE NYE PRODUKTER, SØGER VI 2-3 NYE TESTERE AF VORES FRÆKKE PRODUKTER - KUNNE DET VÆRE NOGET FOR DIG? SÅ SKRIV EN MOTIVERET ANSØGNING TIL POST@JOYFUL.DK OG FORTÆL OS HVOR NETOP DU SKAL VÆRE TESTER HOS JOYFUL.DK :-)

Skriv en kommentar
Kommentarer
20-07-2022 05:26
Tak for en god anmeldelse 😉  ELSKER selv helt vildt at være sammen med en sexdukke og jo mere UNG og LILLE pige AGTIG jo meget BEDRE