Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søgning
Filters
RSS

Blog

Anmeldelse af sexlegetøj: 'SEDUCE ME SCARLET 3D LOVE DOLL - SEXDUKKE'
Anmeldelse af sexlegetøj: 'SEDUCE ME SCARLET 3D LOVE DOLL - SEXDUKKE'

'Jeg er meget erfaren med brugen af sexlegetøj og især sexdukker, jeg har i mange år brugt frækt sexlegetøj - men jeg må nok sige, at efter jeg har prøvet SEDUCE ME SCARLET 3D LOVE DOLL, er jeg nok overbevist om, at det er en af de frækkeste sexlegetøjs, jeg længe har prøvet. 

Kommentarer ( d)
Anmeldelse af Sexlegetøj - "Pocket Rocket"

Sexlegetøjs test af "Pocket Rocket Klitorisvibrator". Den er lige til at have i lommen, deraf navnet "Pocket Rocket". Den har en meget kraftig vibration, trods sin lille størrelse.

Babepigen fortæller: "Jeg har testet en klitorisvibrator. Jeg synes den har en super fin størrelse, og den er nem at holde på. Man kan ramme klitoris meget præcist, og den har en ret kraftig vibration, men helt perfekt til mig......"

Kommentarer ( d)
Anmeldelse af Sexlegetøj - "Fox Tail No. 1"

Sexlegetøjs test af "Fox Tail Plug No. 1". Det er en Butt Plug med Hale. Halen er til dig der har lyst til at prøve noget nyt, anderledes og lidt kinky.

Babepigen fortæller: "Jeg har testet en Butt Plug med hale... Den hedder "Fox Tail Plug No. 1". Jeg synes selve pluggen har en fin størrelse, den er ikke for stor og ikke for lille. Den er behagelig at bruge, og halen har et flot udseende, og er meget behagelig at røre ved. Jeg har før prøvet andre butt plug med haler.....

Kommentarer ( d)
Anmeldelse af Sexlegetøj - "Partner Whale"

Sexlegetøjs test af "Partner Whale" som er en vibrator der er beregnet til par, hvor den bruges under samleje. Både kvinden og manden stimuleres af vibrationerne. Kvinden stimuleres indvendig på G-punktet, samt på klitoris, og manden stimuleres på penis.

Nynne fortæller: "Jeg har testet et Sexlegetøj der hedder Partner Whale, først alene, og bagefter sammen med min kæreste. Jeg ville lige teste den alene først, inden jeg lokkede min kæreste med på den  Den er rigtig behagelig at bruge, og giver nogle dejlige vibrationer"......

Kommentarer ( d)
Erotiske Hjælpemidler

Erotiske hjælpemidler er vigtige, når der er udfordringer i forbindelse med sexlivet. Tænk på disse som på alle andre hjælpemidler. Et godt sexliv er sundt for både krop og sjæl, og bliver af de fleste opfattet som meget vigtigt uanset alder.
Erotiske hjælpemidler er rigtig gode til KvinderMænd og Par, når der er udfordringer i forbindelse med seksualiteten. Der er forskellige årsager til udfordringerne, men der findes hjælpemidler til langt de fleste af dem.

Kommentarer ( d)
Massage af Kvindens Kønsdele

Det er en god ide, at gå på opdagelse i kvindens køn og finde nye måder at give hende nydelse. Mange ved slet ikke, at klitoris har lange ben, som når helt ned omkring numsehullet. Det er kun klitorishovedet, der ses under forhuden, men det er kun en meget lille del af klitoris.

Kommentarer ( d)
Pikmassage og Pikyoga

Pikmassage og Pik-yoga giver stor nydelse for manden, og bestemt også til stor nydelse for partneren. Jeg vil her guide jer til, hvordan I kan gå på opdagelse i pikmassage- og pikyoga teknikkerne.

Kommentarer ( d)
Bondage og BDSM for nybegyndere
Bondage og BDSM for nybegyndere

Hvornår starter bondage? Er det når den ene binder eller fikserer, den anden, eller skal der kunstfærdige teknikker til, for at det kan kaldes bondage? Der er rigtig mange mennesker – både kvinder og mænd -  der godt kan lide, at blive bundet eller fikseret på en eller anden måde. Specielle bondage reb eller andet til at fiksere med kan være erotisk legetøj.

Kommentarer ( d)
PUST liv i parforholdet
PUST liv i parforholdet

Vi er super gode til at passe vores job, uddannelse, børn, hus og måske også vores have og os selv. Hvis vi bruger samme energi og entusiasme på vores parforhold, med alle de aspekter det har, så ville mange flere være meget mere glade, og jeg tror også de ville være mere sunde og raske.

Kommentarer ( d)
Flogger som krydderi i sexlivet
Flogger som krydderi i sexlivet

Buddhisterne siger, at når den studerende er klar, dukker læreren op. Måske er den her blog og den her side din lærer, hvem ved. Jeg har rigtig mange gange foreslået par, at prøve en flogger i deres leg med hinanden, når de savner inspiration til at prøve noget nyt. I den forbindelse, har jeg ofte mødt reaktionen, at det er de sandelig ikke til – de er ikke til pisk. Men hvad er en pisk? Kunne det også være en flogger?

Kommentarer ( d)